Yellow squash, tomato, shrimp, whole grain pasta, home made alfredo sauce.
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1358 kcal
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Gras: 56,01g | Prot: 70,36g | Glu: 160,75g.
Petit Déjeuner: Bananas, Milk (Nonfat), Cheerios, Walnuts. Déjeuner: Heartland Whole Grain Rotini Pasta, Gold Medal All-Purpose Flour, Extra Virgin Olive Oil, Kroger Finely Shredded Parmesan Cheese, Butter, Whole Milk, Publix Large Shrimp, Yellow Summer Squash, Tomatoes. Snacks/Autre: Whole Milk, Fuji Apples, Great Value Old Fashioned Oatmeal. plus...
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Commentaires
01 août 18 par le membre: jengetfit123
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This looks so good! Ugh I miss pasta! Spaghetti squash only goes so far lol
01 août 18 par le membre: Andrinna
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02 août 18 par le membre: nikeit
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I hear you. Pasta is a real treat, maybe once a month, and I have to really limit my serving size. Lets stick to the spaghetti squash!
02 août 18 par le membre: sallkr3
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Historique de poids de sallkr3
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