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D.M. Becherer
Journal
03 août 19
Journal de D.M. Becherer, 03 août 19
Profil de D.M. Becherer
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Salad;
lettuce, spinach, tomato, cucumber, boiled eggs, & pork rind crusted chicken breast.
Voir Calendrier de Régime
, 03 août 2019:
316 kcal
Gras: 17,88g | Prot: 30,29g | Glu: 7,86g.
Dîner:
"Breaded" Chicken Shake & Bake, Cucumber (Peeled), Boiled Egg, Tomatoes, Lettuce, Baby Spinach.
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Commentaires
Looks really good!
03 août 19 par le membre:
babayjo
That looks yummy.
04 août 19 par le membre:
debratrachta anderson
Yummmmmmmy!!!!!
04 août 19 par le membre:
lucky2bea
I wonder about the pork rind crumbs.... does it taste like pork rinds or can't really tell after its cooked?
04 août 19 par le membre:
KaraJanice
To me it can sometimes have a slight taste of the pork rinds but not always. I think some of it depends on your use of seasoning . A friend suggested the first couple of times to do 1/2 breadcrumbs & other 1/2 pork rinds, with whatever spices I would normally use . Just be sure to watch your salt levels ,because your pork rinds are already kinda salty. Slow increase the ratio until eliminating the bread crumbs altogether. I now find that I prefer the pork rinds over breadcrumbs now.
04 août 19 par le membre:
D.M. Becherer
Good tips, D.M. thank you. I will have to try.
04 août 19 par le membre:
KaraJanice
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