Journal de D.M. Becherer, 03 août 19

Salad;
lettuce, spinach, tomato, cucumber, boiled eggs, & pork rind crusted chicken breast.

316 kcal Gras: 17,88g | Prot: 30,29g | Glu: 7,86g.   Dîner: "Breaded" Chicken Shake & Bake, Cucumber (Peeled), Boiled Egg, Tomatoes, Lettuce, Baby Spinach. plus...

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Commentaires 
Looks really good!  
03 août 19 par le membre: babayjo
That looks yummy. 
04 août 19 par le membre: debratrachta anderson
Yummmmmmmy!!!!! 
04 août 19 par le membre: lucky2bea
I wonder about the pork rind crumbs.... does it taste like pork rinds or can't really tell after its cooked? 
04 août 19 par le membre: KaraJanice
To me it can sometimes have a slight taste of the pork rinds but not always. I think some of it depends on your use of seasoning . A friend suggested the first couple of times to do 1/2 breadcrumbs & other 1/2 pork rinds, with whatever spices I would normally use . Just be sure to watch your salt levels ,because your pork rinds are already kinda salty. Slow increase the ratio until eliminating the bread crumbs altogether. I now find that I prefer the pork rinds over breadcrumbs now. 
04 août 19 par le membre: D.M. Becherer
Good tips, D.M. thank you. I will have to try. 
04 août 19 par le membre: KaraJanice

     
 

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