Eiwrap met tomaat, kalkoenfilet, zuivelspread, zongedroogde tomaatjes en veldsla
|
1393 kcal
|
Gras: 67,28g | Prot: 55,20g | Glu: 142,16g.
Déjeuner: AH Veldsla, Stegeman Gebraden Kalkoenfilet, Goldessa Cream Cheese Classic, Baresa Gedroogde Tomaten in Zonnebloemolie, AH Tomaat, Bio Today Kokosolie, Parmezaanse Kaas, Milbona Volle Melk, Volkorenmeel, Gekookt Ei. Dîner: Zonnatura Groentebouillon, Parmezaanse Kaas, De Zaanse Hoeve Crème Fraiche, AH Excellent Risotto Rijst, Smaakt Tortellini Eekhoorntjesbrood, Champignons, Melkan Roomboter Ongezouten. Snacks/Autre: Bananenbrood, Sondey Jodekoek. plus...
|
|
Commentaires
poh dit ziet er echt lekker uit, hoe maak je zo een ei?
23 févr. 22 par le membre: kkrkek
|
Is toch gewoon een omelet? 🤷🏽♀️
23 févr. 22 par le membre: annemiek rembil
|
2 eitjes klutsen met 2 el melk, 1 el meel, kruiden en evt beetje geraspte kaas. Als een pannenkoek bakken in de pan en daarna lekker beleggen. Simpel en zo lekker dit! 😀
23 févr. 22 par le membre: Ing123
|
23 févr. 22 par le membre: ingridt
|
|
|
|
|
Soumettre un Commentaire
Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Historique de poids de Ing123
|