Journal de lettygaylor, 03 nov. 15

Last week's menu with recipes: Broiled Tilapia, Chicken w/ Basil Cream Sauce, Easy Beef Casserole, Pork Moo Shu, Salad, Carne Molida con Papas, Chicken w/ Cherry Tomatoes.


http://harddoesnotequalimpossible.blogspot.com/2015/11/dinner-menu-october-24-to-october-30.html

Voir Calendrier de Régime, 03 novembre 2015:
1029 kcal Gras: 16,83g | Prot: 90,99g | Glu: 136,76g.   Petit Déjeuner: Bananas, Dannon Light & Fit Greek - Caramel Macchiato, Health from the Sun Raw Chia Seed, Water. Déjeuner: Marketside Fresh Spinach, Laughing Cow Light Creamy Swiss Cheese Wedges, Skinless Chicken Breast, Taco Bell Border Sauce - Fire, Carrots, Tomatoes, Celery, Cucumber (with Peel), Bell Peppers, Radishes, Rothbury Farms Seasoned Croutons, Bolthouse Farms Classic Ranch Yogurt Dressing, Water. Dîner: Apricot-Lemon Chicken, Great Value Black Beans (No Salt Added), Great Value Vegetable Blends Baby Blend, Land O'Lakes Light Butter with Canola Oil, Water. Snacks/Autre: Granny Smith Apples, equate Fiber Powder, Water. plus...
2258 kcal Exercice: Zumba - 45 minutes, l'Exercice de Conditionnement (Club de Santé) - 40 minutes, Repos - 14 heures et 35 minutes, Dormir - 8 heures. plus...


Commentaires 
Great job on recipes as,usual!!! 
04 nov. 15 par le membre: pwrestlephoto

     
 

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