S'enregistrer
|
Connecter
France
Rechercher:
Aliments
Recettes
Fitness
Membres
Mon FatSecret
Aliments
Recettes
Fitness
Communauté
Communauté
Membres
natasjjvl
Journal
02 juin 17
Journal de natasjjvl, 02 juin 17
Profil de natasjjvl
|
< Entrée Précédente
|
Entrée Suivante >
Mmmm lunch salade op t terras
Voir Calendrier de Régime
, 02 juin 2017:
910 kcal
Gras: 44,10g | Prot: 53,01g | Glu: 81,64g.
Petit Déjeuner:
Aardbeien.
Déjeuner:
Tomaten, Avocado, Spinazie, Hummus, AH Ijsbergsla, AH Kikkererwten.
Dîner:
Albert Heijn Scharrel Kip Risotto (Stoommaaltijd).
Snacks/Autre:
Komkommer (met Schil), AH Mezze Labneh (Yoghurtspread), Nespresso Ristretto, Coca-Cola Coca-Cola Zero.
plus...
10 supporteurs
Encourager
Commentaires
Wat is dat bruine stuk op de foto? :-)
02 juin 17 par le membre:
Franniepel
Broodje denk ik :)
02 juin 17 par le membre:
benipakje
Haha ik moest ook 2x kijken ;)
02 juin 17 par le membre:
koffielover
een Serpia
03 juin 17 par le membre:
Wil Betty
Serpia? Dat is iets met foto's?
03 juin 17 par le membre:
annemiek rembil
Sepia (als inktvis en als kleur) ken ik wel maar wat is een serpia? (Heb uiteraard al geGoogled maar niet te vinden.)
03 juin 17 par le membre:
Tijmpje
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Zeekatten_(inktvissen)
03 juin 17 par le membre:
Mariekeha
Mariekeha, links worden door FS naar onleesbaar ingekort. Dus dat werkt helaas niet.
04 juin 17 par le membre:
Tijmpje
Dat is jammer, dat wist ik niet, maar als je op sepia inktvis zoekt op google vind je hem! Ook wel zeekat genoemd.
04 juin 17 par le membre:
Mariekeha
Dat heb ik ook gevonden, maar serpia, met een R zie ik niet?
04 juin 17 par le membre:
annemiek rembil
Misschien een foutje van de baas?
04 juin 17 par le membre:
Winanda!
Wie weet, hahaha.
04 juin 17 par le membre:
annemiek rembil
Dit was een broodje idd... ziet er wel raar uit nu ik er zo naar kijk Haha
05 juin 17 par le membre:
natasjjvl
Soumettre un Commentaire
Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez
ici
pour se connecter.
Historique de poids de natasjjvl
Voir l'Historique Complet