Journal de iris yvette, 05 avr. 18

baked tuscan chicken breast stuffed with fresh garlic and thyme sprig and my spaghetti squash and cauliflower "alfredo" sause with peas, carrots and peppers and basil. no cream, just 2 tsp parm cheese

831 kcal Gras: 42,46g | Prot: 72,11g | Glu: 46,25g.   Petit Déjeuner: Beef Steak, Trader Joe's Fat Free Half & Half, Half and Half Cream, Coffee. Déjeuner: Great Value Mixed Nuts. Dîner: Wal-Mart Boneless Skinless Chicken Breast, Great Value Original Ricotta Cheese, Great Value Frozen Peas & Carrots, Cooked Cauliflower (Fat Not Added in Cooking), Cooked Spaghetti Squash. plus...


Commentaires 
Looks delicious! 
05 avr. 18 par le membre: 8Patty

     
 

Soumettre un Commentaire


Vous devez vous connecter pour soumettre un commentaire. Cliquez ici pour se connecter.
 


Historique de poids de iris yvette


Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.