Journal de skinnygirl555

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31 décembre 2017

Poids: Perdu jusqu'à présent: Reste à parcourir: Régime suivi:
86,7 kg 15,3 kg 7,7 kg Raisonnablement Bien
   (1 commentaire) Prenant 0,6 kg par Semaine

22 décembre 2017

22 décembre 2017

Poids: Perdu jusqu'à présent: Reste à parcourir: Régime suivi:
85,9 kg 16,1 kg 6,9 kg Raisonnablement Bien
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04 octobre 2017

Tää on ihanaaaa < 300 kaloria

Tom Yum Seafood Soup

Description

Serves 2. Total calories per person = 295.
Tom yum spices and tender prawns turn this delicious soup into a filling dinner with hardly any calories. The stock is made from scratch and is much healthier than using ready-made or cream-based ingredients. Sticks of fresh lemon grass add plenty of flavour without raising the fat content.

Ingredients

50g tom yum or red Thai curry paste
100g button mushrooms, quartered
2 lime leaves
1 stick lemon grass, crushed
2-3cm piece of ginger, cut into thin matchsticks
400g packet mixed seafood, preferably raw, defrosted if frozen, eg, fruits de mer
Dash of fish sauce
1tbsp palm or granulated sugar
Squeeze of lime juice
Coriander leaves, to serve

Method

Pour 600ml water into a pan and add the tom yum, or Thai curry paste, mushrooms, lime leaves, lemon grass and ginger and bring to the boil. Simmer for about 5 mins. Add the seafood to the pan and cook for a few mins, until the prawns turn pink.
Add the fish sauce to the pan, then the palm or granulated sugar and lime juice to taste. Divide between 2 bowls and serve immediately with torn coriander leaves scattered on top.
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04 octobre 2017

Poids: Perdu jusqu'à présent: Reste à parcourir: Régime suivi:
86 kg 16 kg 7 kg Raisonnablement Bien
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