Journal de Fledgist, 13 août 11

Down another pound. I did a bit over an hour in the gym yesterday. Really felt it. Slept in this morning. Almost down to 90 kg. I'm just four pounds above the 14 stone mark. Just a bit more than two stone to go.
90,1 kg Perdu jusqu'à présent: 62,8 kg.    Reste à parcourir: 13,9 kg.    Régime suivi: Raisonnablement Bien.

1106 kcal Gras: 24,10g | Prot: 41,72g | Glu: 168,17g.   Petit Déjeuner: Fried Egg,  Organic Low Fat Yogurt Squishers, Apricot, Fat Free Spread, Herbal Tea (Other Than Chamomile, Brewed), Orange Juice, Bananas, toast. Dîner: Plums, Apricots, Peaches, Piccalilli, Hummus, Cabernet Sauvignon wine, zucchini, Gardein Ultimate Beefless Burger, Tomato, Cucumber. plus...
2611 kcal Exercice: Assis - 1 heure, Ménage - 20 minutes, Travail de Bureau - 7 heures, Repos - 7 heures et 40 minutes, Dormir - 8 heures. plus...
Perdant 3,2 kg par Semaine


Commentaires 
WOW almost 140 pounds gone for good..And over an hour at the gym?? Your doing fantastic my friend...keep it up...I am smiling for ya.....Bren 
13 août 11 par le membre: BHA
Another pound bites the dust :-). Well done fo the hour in the gym.... bet you did feel it - still it's doing you good  
13 août 11 par le membre: Sk1nnyfuture
Way to go another one down. You are kicking butt in the gym! I wish I had your motivation with the gym, its where i slack the most. 
15 août 11 par le membre: zeikiya989
Wow you ARE a machine. Congrats!! 
15 août 11 par le membre: chattycathy1955
Hardly a machine, just doing my best to get to where I want to go. It isn't a matter of kicking butt, Zeikiya. I just want to lose weight. Going to the gym helps. The thing to do, and it isn't easy, is focus on the long term goal: where do you want to be in the next few years, not tomorrow, next week, or next month. 
17 août 11 par le membre: Fledgist

     
 

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