Journal de mcarthey, 15 juin 16

Technically the scale said 209.6 so I was excited to break into the 2-0-something again but I'm always a bit uncomfortable with those exact measurements so I'll list it as nice round numbers. I've also changed my goal weight because it's not about what the scale says for me this time. I'm lifting weights on a more structured program and focusing on muscle gain as well as fat loss. We are heading out on vacation so my program will take a slight break but when I return I will be tweaking it again to focus even more heavily on the weight lifting component. Looking forward to more progress!
95,3 kg Perdu jusqu'à présent: 2,3 kg.    Reste à parcourir: 0 kg.    Régime suivi: Raisonnablement Bien.

1923 kcal Gras: 109,23g | Prot: 146,87g | Glu: 110,27g.   Petit Déjeuner: Spectrum Organic Virgin Coconut Oil, Egg, Beet Greens. Déjeuner: Quinoa (Cooked), Wild Harvest Mixed Greens & Spinach Salad, Ground Beef (Cooked). Dîner: Live G Free Gluten Free Baking Mix, Lee Kum Kee Sriracha Chili Sauce, Spinach, Kroger Tuna in Water. Snacks/Autre: Lindt Excellence Extra Fine Dark Chocolate 85% Cocoa, Nice! Mixed Nuts (50% Peanuts), Little Salad Bar Original Hummus, Blue Diamond Almond Breeze Vanilla Milk, Nutiva Coconut Manna, Quest Chocolate Chip Cookie Dough Protein Bar, Hard-Boiled Egg. plus...
Perdant 1,9 kg par Semaine


Commentaires 
Great job! 
15 juin 16 par le membre: Suzi161
Thanks Suzi! 
15 juin 16 par le membre: mcarthey
Perfect goals..."Feed the Muscle, Burn the Fat" is a great book by Tom Venuto. You might enjoy reading it. 
15 juin 16 par le membre: HCB
Wow, you are doing great there! 
15 juin 16 par le membre: warrenwinter
HCB, thanks for the recommendation! I've added the sample to my Kindle for future review. Always appreciate a good book! 
15 juin 16 par le membre: mcarthey

     
 

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