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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: IrishGrandma

Chicken Fried Rice

Better tasting and healthier than take-out fried rice that's quick and easy.

Ingrédients

Directives

  1. Cut up the chicken and stir-fry until no longer pink; set aside.
  2. Finely chop the green onions (including green stems) and set aside.
  3. Scramble the eggs in a small skillet and set aside.
  4. Bring the chicken broth to a boil in a large skillet.
  5. Add the soy sauce, garlic and rice.
  6. Stir, cover and reduce heat. Simmer for 20 minutes.
  7. Quickly add the chicken, peas and carrots, and egg to the rice.
  8. Cover for another 10 minutes or until the rice is cooked and soft.
746 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Very nutritious, tasty and simple to make.
user vote
21 févr. 10 par le membre: IrishGrandma
Précédent 11 à 11 sur 11

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 284 calories dans 1 portion de Chicken Fried Rice.
Répartition Calorique: 15% gras, 58% glu, 27% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1187 kj
14%
284 kcal
Gras
4,51g
6%
Gras Saturés
0,908g
5%
Gras Monoinsaturés
1,112g
Gras Polyinsaturés
0,51g
Glucides
40,42g
16%
Sucre
0,38g
0%
Fibre
1,4g
Protéine
18,81g
38%
Sel
2,03g
34%
Cholestérol
133mg
Potassium
150mg
7%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
de VQR*
(284 cal)
14% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (58%)
 
Gras (15%)
 
Protéine (27%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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