Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Better tasting and healthier than take-out fried rice that's quick and easy.
Ingrédients
Directives
- Cut up the chicken and stir-fry until no longer pink; set aside.
- Finely chop the green onions (including green stems) and set aside.
- Scramble the eggs in a small skillet and set aside.
- Bring the chicken broth to a boil in a large skillet.
- Add the soy sauce, garlic and rice.
- Stir, cover and reduce heat. Simmer for 20 minutes.
- Quickly add the chicken, peas and carrots, and egg to the rice.
- Cover for another 10 minutes or until the rice is cooked and soft.
746 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Very nutritious, tasty and simple to make.
21 févr. 10 par le membre: IrishGrandma
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 284 calories dans 1 portion de Chicken Fried Rice.
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Répartition Calorique: 15% gras, 58% glu, 27% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1187 kj
14%
284 kcal
Gras
4,51g
6%
Gras Saturés
0,908g
5%
Gras Monoinsaturés
1,112g
Gras Polyinsaturés
0,51g
Glucides
40,42g
16%
Sucre
0,38g
0%
Fibre
1,4g
Protéine
18,81g
38%
Sel
2,03g
34%
Cholestérol
133mg
Potassium
150mg
7%
Répartition Calorique:
Glucide (58%)
Gras (15%)
Protéine (27%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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