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Shakshuka
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
petit-déjeuner
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Jokiedu
Shakshuka
Israelisch eiergerecht.
Ingrédients
1/3 eetl. paprikapoeder
10 g bieslook
4 moyens eieren
2
ensembles moyens
tomaten
1 cuillère à soupe kokosolie
1 cuillère à café komijn
1/8 theel. cayenne
2
moyennes
uien
3
moyennes
paprikas
20 g knoflook
220 g champignons
Directives
Snijd de groenten in stukjes. Fruit de ui en knoflook in de kokosolie. Voeg na enkele minuten de paprika's en champignons toe. Voeg de tomatenstukjes toe, evenals de komijn, paprikapoeder en cayennepeper.
Laat 10 minuten zachtjes sudderen. Maak op smaak af met zout en peper. Maak 4 holletjes en breek in elk holletje een ei. Laat de eieren gaar worden en bestrooi met bieslook (of peterselie of basilicum).
Je kunt evt ook verkruimelde feta erover strooien.
115 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
jammer dat het een recept voor 4 personen is, als alleenstaande begin ik hier niet aan en maak ik er een variant van voor 1 persoon
31 oct. 21 par le membre:
gerardvan seer
al gevonden! ;-)
19 sept. 15 par le membre:
peetjepetje
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 173 calories dans 1 portion de Shakshuka.
Répartition Calorique:
42% gras
, 37% glu, 21% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
723 kj
9%
173 kcal
Gras
8,63g
12%
Gras Saturés
4,468g
22%
Gras Monoinsaturés
2,017g
Gras Polyinsaturés
1,066g
Glucides
17,1g
7%
Sucre
7,76g
9%
Fibre
4,3g
Protéine
9,76g
20%
Sel
0,18g
3%
Cholestérol
186mg
Potassium
646mg
32%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(173 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (37%)
Gras (42%)
Protéine (21%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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