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Rendements:
1 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
accompagnements
collations
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Cindy Verhoeven

Bacon en Ei Muffin

Een lekker koolhydraatarm hoofdgerecht, bacon en ei muffin. Dit is een heerlijk ei recept met cheddar kaas en bacon.

Ingrédients

Directives

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Doe het bacon plakje in een koekenpan en bak op een middelhoog vuur. Bak totdat het plakje overal even bruin is. Wikkel het bacon pakje in het muffin vormpje en plaats de tl gesmolten boter op de bodem van het muffin vormpje. Doe nu het ei in het muffin vormpje.
  3. Bak de bacon en ei muffin in de voorverwarmde oven voor 10 tot 15 minuten. Als de muffin bijna klaar is leg je het 1/4 plakje kaas op de bovenkant en bak je hem nog even totdat de kaas gesmolten is.
132 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Lijkt me heerlijk
user vote
07 nov. 17 par le membre: zorramia
heerlijk en weinig koolhydraten
user vote
17 août 17 par le membre: heelgraag

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: Juliehlv
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: alicialcs4423
Modérément sucré, parfumé et délicieux.
par le membre: Emma13001
Satisfaisant, délicieux et facile à préparer.
par le membre: camilledul
Une recette délicieuse, douce et riche en fibres.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 199 calories dans 1 portion de Bacon en Ei Muffin.
Répartition Calorique: 79% gras, 3% glu, 18% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
833 kj
10%
199 kcal
Gras
18,59g
27%
Gras Saturés
7,84g
39%
Gras Monoinsaturés
5,333g
Gras Polyinsaturés
2,166g
Glucides
1,43g
1%
Sucre
1,38g
2%
Fibre
0,5g
Protéine
9,78g
20%
Sel
0,41g
7%
Cholestérol
193mg
Potassium
66mg
3%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(199 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (3%)
 
Gras (79%)
 
Protéine (18%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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