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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
12 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: amorley73

Pork Souvlaki

Souvlaki can be made with any meat of your choice. Try it with chicken, shrimp or lamb.

Ingrédients

Directives

  1. Soak 8 bamboo skewers in warm water for at least 30 minutes. While the skewers are soaking, cut pork tenderloin into 1" cubes.
  2. In large bowl, whisk together lemon juice, oil, garlic, oregano and pepper. Add pork and stir to coat.
  3. Marinate for 10 minutes (can be made ahead of time and marinate up to 24 hours in the refrigerator). While the pork is marinating, preheat the broiler. Coat a baking sheet with cooking spray or line with foil. Set aside.
  4. Thread pork onto 8 skewers and lay on the baking sheet so they are not touching. Brush the skewers with remaining marinade, using all the marinade.
  5. Place the skewers in the broiler 6 inches away from heat for 6 minutes. Turn the skewers and cook an additional 6 minutes.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 195 calories dans 1 portion de Pork Souvlaki.
Répartition Calorique: 45% gras, 6% glu, 49% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
815 kj
10%
195 kcal
Gras
9,61g
14%
Gras Saturés
2,61g
13%
Gras Monoinsaturés
5,213g
Gras Polyinsaturés
1,061g
Glucides
2,88g
1%
Sucre
0,42g
0%
Fibre
0,5g
Protéine
23,64g
47%
Sel
0,14g
2%
Cholestérol
75mg
Potassium
452mg
23%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(195 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (6%)
 
Gras (45%)
 
Protéine (49%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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