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Turkish Salad
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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
collations
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
rabbit
Turkish Salad
Tasty, colorful and full of goodness.
Ingrédients
3 cuillères à soupe fresh mint, chopped
4 cuillères à soupe olive oil
4 lemons
2 cuillères à soupe black olives
1/2 tasse sweet corn
1 cucumber
1
tête, moyenne
lettuce
1
moyenne
red onion
4 brins parsley, flat leaved
4
grands ensemblse
tomatoes
1/2 cup red kidney beans, cooked
Directives
All ingredients (apart from lemons) should be finely chopped and placed in a large salad bowl.
Add olive oil, then grate the zest of the lemon and add to mix before juicing the lemons and adding the juice.
Mix thoroughly and enjoy!
Note: this recipe is a good have-in-fridge standby for snacking, a light lunch on its own, or perfect as a side dish with a main course.
42 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Wonderful, colourful and nutritious. Summer on a plate.
06 sept. 07 par le membre:
rabbit
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 315 calories dans 1 portion de Turkish Salad.
Répartition Calorique:
38% gras
, 51% glu, 12% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1317 kj
16%
315 kcal
Gras
15,42g
22%
Gras Saturés
2,181g
11%
Gras Monoinsaturés
10,391g
Gras Polyinsaturés
2,207g
Glucides
46,47g
18%
Sucre
10,74g
12%
Fibre
13,9g
Protéine
10,76g
22%
Sel
0,18g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
1305mg
65%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(315 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (50%)
Gras (38%)
Protéine (12%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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