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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
collations
déjeuner
Note:
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par le membre: rabbit

Turkish Salad

Tasty, colorful and full of goodness.

Ingrédients

Directives

  1. All ingredients (apart from lemons) should be finely chopped and placed in a large salad bowl.
  2. Add olive oil, then grate the zest of the lemon and add to mix before juicing the lemons and adding the juice.
  3. Mix thoroughly and enjoy!
  4. Note: this recipe is a good have-in-fridge standby for snacking, a light lunch on its own, or perfect as a side dish with a main course.
42 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Wonderful, colourful and nutritious. Summer on a plate.
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06 sept. 07 par le membre: rabbit

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 315 calories dans 1 portion de Turkish Salad.
Répartition Calorique: 38% gras, 51% glu, 12% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1317 kj
16%
315 kcal
Gras
15,42g
22%
Gras Saturés
2,181g
11%
Gras Monoinsaturés
10,391g
Gras Polyinsaturés
2,207g
Glucides
46,47g
18%
Sucre
10,74g
12%
Fibre
13,9g
Protéine
10,76g
22%
Sel
0,18g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
1305mg
65%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(315 cal)
16% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (50%)
 
Gras (38%)
 
Protéine (12%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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