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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
3 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: grashpr

Lemon Butter Asparagus

A lemony counterpart to fish or chicken.

Ingrédients

Directives

  1. Cut hard part of stems off and discard. Cut asparagus into 3 sections. Place in a pot of boiling water. Boil 4 minutes until bright green, crisp and tender. Remove, drain and rinse with cold water. Set aside while preparing sauce.
  2. Place butter in a deep skillet or heavy saucepan and melt over medium-high heat. Add flour and turn heat to medium. Whisk until smooth.
  3. Add garlic, lemon juice and milk. Thin sauce with water until a thin batter consistency. Whisking constantly bring to slow boil then immediately add asparagus back to sauce turn off heat and toss to coat.
  4. Add salt and pepper to taste if desired.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 69 calories dans 1 portion de Lemon Butter Asparagus.
Répartition Calorique: 19% gras, 53% glu, 28% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
290 kj
3%
69 kcal
Gras
1,69g
2%
Gras Saturés
0,647g
3%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,652g
Gras Polyinsaturés
0,5g
Glucides
10,56g
4%
Sucre
4,08g
5%
Fibre
3,7g
Protéine
5,56g
11%
Sel
1,09g
18%
Cholestérol
2mg
Potassium
457mg
23%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de VQR*
(69 cal)
3% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (53%)
 
Gras (19%)
 
Protéine (28%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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