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Eiersalade
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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
5 mins
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
EdithCc1994
Eiersalade
Zelfgemaakte eiersalade met beenham en mayonaise.
Ingrédients
15 g bieslook
5 cuillères à soupe mayonaise
200 g gerookte schouderham
10 moyens gekookt ei
1 cuillère à café zwarte peper
1 pincée zout
Directives
Kook en pel de eieren (moeten hard gekookt zijn). Snijd de ham in kleine blokjes. Doe de eieren in een grote kom/schaal en snijd met mes en vork in grove stukken. Voeg de ham en mayonaise toe. Roer deze er goed doorheen. Breng op smaak met peper, zout en eventueel bieslook (zonder bieslook ook erg lekker). Bewaar in afgedekte schaal in de koelkast.
116 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Ik vind asperges er ook lekker bij of is dat niet goed?
16 sept. 16 par le membre:
Pluckje
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 142 calories dans 1 portion de Eiersalade.
Répartition Calorique:
69% gras
, 6% glu, 25% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
593 kj
7%
142 kcal
Gras
10,67g
15%
Gras Saturés
2,554g
13%
Gras Monoinsaturés
3,141g
Gras Polyinsaturés
3,567g
Glucides
2,22g
1%
Sucre
1,05g
1%
Fibre
0,1g
Protéine
8,67g
17%
Sel
0,44g
7%
Cholestérol
188mg
Potassium
60mg
3%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(142 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (6%)
Gras (69%)
Protéine (25%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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