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Low Carb Meatballs
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
apéritifs
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
Chynah
Low Carb Meatballs
With flaxseed meal, these meatballs are great for low carbers.
Ingrédients
2 tbsps flaxseed meal
1 large egg
16 oz ground beef
1 cuillère à soupe garlic powder
2 cuillères à soupe olive oil
3
moyennes
scallions
Directives
Chop scallions and mix all ingredients together. Add salt and pepper to taste
Round meat between palms to make meatballs any size you'd like.
Heat olive oil in pan on medium heat.
Fry meat balls on each side until brown.
Covering the meatballs while they cook will make them cook a bit faster.
317 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
This is great for both keto and my toddlers.
05 mars 19 par le membre:
RebekahR84
Substitute 2 egg whites for the whole egg, use lean ground turkey instead of ground beef.
03 août 11 par le membre:
kclab
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 392 calories dans 1 portion de Low Carb Meatballs.
Répartition Calorique:
74% gras
, 4% glu, 23% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1639 kj
20%
392 kcal
Gras
31,84g
45%
Gras Saturés
10,026g
50%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
15,584g
Gras Polyinsaturés
2,362g
Glucides
3,45g
1%
Sucre
0,87g
1%
Fibre
1,5g
Protéine
22,35g
45%
Sel
0,24g
4%
Cholestérol
134mg
Potassium
377mg
19%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
20%
de VQR*
(392 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (3%)
Gras (74%)
Protéine (23%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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