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Rendements:
1 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Type de repas:
apéritifs
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Tubbs McGee

Rice Rolls

Cold vegetarian spring rolls, wrapped in rice paper rather than battered and deep fried.

Ingrédients

Directives

  1. Cut cucumber into 2'' long skinny sticks. Remove stems from mint and basil sprigs.
  2. Take small handful of vermicelli noodles and place in bowl of boiling water until soft. Drain.
  3. In a large shallow bowl, fill with two inches of boiling water. Dip rice paper in bowl, allowing it to sit (no folds or wrinkles) until flimsy and soft.
  4. Move wet rice paper to large place and dab off excess water with tea towel.
  5. In the centre of the circle, place pinches of matchstick carrots, cooked vermicelli, mint, basil, cucumber and sprinkle everything with sesame seeds.
  6. Wrap everything up like a burrito, and voila! Rice rolls. Dip in spicy peanut sauce.
331 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
excellent!
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17 août 17 par le membre: IndyWinner
i've never found a rice paper that was under 5 pts...
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07 août 15 par le membre: hdhse
These are delicious, you just need to give them your own twist! I usually add fake "chicken" and a little bit of couscous. And for sauce you could simply go for freshly squeezed lemon juice with a little salt.
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12 nov. 13 par le membre: wcmtdnc
This sounds almost like some treats a Filipino family used to make for neighbors when I was a kid, only they wrapped it in banana leaves and it had small pieces of bbq pork. I have to try this to see if it tastes like those tasty treats.
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21 mars 12 par le membre: oldrnwisr1
mix hoisin sauce with chunky peanut butter and add sugar to taste. Also add water as needed to thin sauce. put over heat until hot and serve. Add hot chili pepper for spice. This is a Vietnamese recipe. You can also add boiled shrimp & hard boiled eggs & boiled pork loin to the roll for non vegetarians. Enjoy!
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28 déc. 11 par le membre: hsmd63
2 pts
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03 déc. 11 par le membre: mama mel
Scott, it tastes a million times better with the spicy peanut dipping sauce (step 6)
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29 mars 11 par le membre: Tubbs McGee
its ok, but not very tasty. requires some sort of dipping sauce.
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29 mars 11 par le membre: scott9002ca
I think I will give it a try. I think I will add some sort of fish and some hot type sauce. Thanks for the idea. Pipette
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28 janv. 11 par le membre: Pipette

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: camilledul
Une recette délicieuse, douce et riche en fibres.
par le membre: ilaria.ferre972
Riche, moelleux et sucré.
par le membre: Emma13001
Satisfaisant, délicieux et facile à préparer.
par le membre: Bibzou94
Doux, délicieux et simple.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 111 calories dans 1 portion de Rice Rolls.
Répartition Calorique: 20% gras, 73% glu, 7% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
464 kj
6%
111 kcal
Gras
2,51g
4%
Gras Saturés
0,363g
2%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,884g
Gras Polyinsaturés
1,064g
Glucides
20,28g
8%
Sucre
1,84g
2%
Fibre
2g
Protéine
1,98g
4%
Sel
0,12g
2%
Cholestérol
0mg
Potassium
169mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
de VQR*
(111 cal)
6% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (73%)
 
Gras (20%)
 
Protéine (7%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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