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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
apéritifs
plats principaux
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Martily

Tofu and Vegetable Compote

A puree of carrot, celery, cheddar and pepper mixed with stir-fry green string beans and firm tofu.

Ingrédients

Directives

  1. Wash and chop the carrots and celery into a medium bowl.
  2. Add a few table spoons of water. Blend in a food processor or with a suitable mixer.
  3. Chop the tofu into squares and stir-fry in a non-stick pan.
  4. Spray a '0 calorie' vegetable oil spray. Until golden brown and firm. Stir in the green beans and the carrot/celery puree.
  5. Heat for a minute or two and mix in the cheddar cheese. (Vegans skip this step.)
  6. Add spices if necessary, pepper or paprika for example. Some herbs if you see fit.
  7. Serve in a bowl, all mixed together, and enjoy!
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 133 calories dans 1 portion de Tofu and Vegetable Compote.
Répartition Calorique: 40% gras, 35% glu, 25% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
556 kj
7%
133 kcal
Gras
6,13g
9%
Gras Saturés
2,754g
14%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,292g
Gras Polyinsaturés
0,876g
Glucides
12,21g
5%
Sucre
5,05g
6%
Fibre
4g
Protéine
8,58g
17%
Sel
0,46g
8%
Cholestérol
15mg
Potassium
494mg
25%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(133 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (35%)
 
Gras (40%)
 
Protéine (25%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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