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Bloemkool Risotto
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Rendements:
3 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
fitadventure
Bloemkool Risotto
Koolhydraatarme risotto van bloemkool met champignons, erwten, knoflook en parmezaanse kaas.
Ingrédients
1 rundvlees bouillonblokje
40 g walnoten
200 g champignons
40 g pijnboompitten
200 g doperwten
5 cuillères à soupe parmezaanse kaas geraspt
2 cuillères à soupe olijfolie
5 gousses knoflook
2
moyennes
uien
500 g bloemkool
Directives
Verkruimel de bloemkool in de keukenmachine. Doe het in een kom en vermaal de walnoten en pijnboompitten samen in de keukenmachine. Snipper de ui en knoflook en bak deze in wat olijfolie glazig. Voeg de bloemkool, erwten en champignons en bak even mee. Maak van het bouillonblokje 500ml bouillon en giet dit erbij. Laat het geheel 5 min zachtjes koken tot het grootste deel van het vocht verdampt is. (Eventueel wat afgieten) meng de gemalen noten en parmezaanse kaas erdoorheen.
267 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Ik heb het nog niet gekookt. Wil ik vanavond doen!
08 sept. 20 par le membre:
Elvybarbar
Ik heb ook de champignons in de blender gedaan 😘
30 juil. 17 par le membre:
Mylut
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 441 calories dans 1 portion de Bloemkool Risotto.
Répartition Calorique:
61% gras
, 24% glu, 15% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1845 kj
22%
441 kcal
Gras
30,55g
44%
Gras Saturés
4,478g
22%
Gras Monoinsaturés
7,305g
Gras Polyinsaturés
1,267g
Glucides
27,34g
11%
Sucre
9g
10%
Fibre
9,7g
Protéine
16,6g
33%
Sel
2,33g
39%
Cholestérol
7mg
Potassium
641mg
32%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
22%
de VQR*
(441 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (24%)
Gras (61%)
Protéine (15%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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