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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: bmpace

Baked Cod

Tasty baked cod with a delicious creamy sauce.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 425 °F (210 °C).
  2. Place fish in an 11 x 7" baking dish coated with cooking spray.
  3. Combine lime juice, mayonnaise, onion powder, and pepper in a small bowl, and spread over fish.
  4. Sprinkle with breadcrumbs; drizzle with butter.
  5. Bake at 425 °F for 20 minutes or until fish flakes easily when tested with a fork. Sprinkle with parsley.
  6. Note: based on a recipe from Cooking Light.
501 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
made with plan Greek yogurt instead of mayo. also used light panko crumbs and very light parm
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26 avr. 20 par le membre: calie8711
This Baked cod taste so good.
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08 août 19 par le membre: selenadobbin-gillis
yuck
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02 juin 18 par le membre: david tanios
Instead of bread crumbs, sprinkle on fresh Parmesan cheese at the end.
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08 mai 18 par le membre: sharonmartin1
Made this last night and it was super easy and super good! We tried a similar recipe last week with tilapia but the taste and texture of the tilapia was really disappointing. Cod is mild and flaky and works very well with this recipe. This one will be a go to favorite!
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16 juil. 14 par le membre: Kathykirk16
Wonderful...and filling...
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24 mai 14 par le membre: DeeTyme
Cooked again with the Lite Mayo and replaced the bread crumbs with Old Bay. Excellent! Whether you use bread crumbs or Old Bay, you will love this recipe.
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19 mai 14 par le membre: Chillie Willie
This was absolutely amazing!
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15 juin 12 par le membre: reneezeitler
Nice and moist but could have used a little kick. I used yogurt instead of mayo. My husband and I both liked it and I'll make it again but probably throw some other spices in.
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28 mars 12 par le membre: JanetJake
This recipe is good. I used nonfat plain yogurt in place of the mayo, and I used a sprinkle of Herbamare in place of the onion powder. It was creamy and good.
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12 nov. 11 par le membre: Jan Mc
1 à 10 sur 17 Suivant

     
 

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Recettes plus Récentes

par le membre: walid.issaoui1
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: Marylou2009
Texture légère et moelleuse avec une subtile saveur de beurre.
par le membre: meg13010
Recette simple et savoureuse sans sucre, sans beurre et sans huile.
par le membre: Delphinenoe
Délicieux et faible en calories.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 243 calories dans 1 portion de Baked Cod.
Répartition Calorique: 27% gras, 18% glu, 55% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1017 kj
12%
243 kcal
Gras
7g
10%
Gras Saturés
3,164g
16%
Gras Monoinsaturés
1,654g
Gras Polyinsaturés
1,36g
Glucides
10,84g
4%
Sucre
1,01g
1%
Fibre
0,7g
Protéine
32,4g
65%
Sel
0,64g
11%
Cholestérol
76mg
Potassium
734mg
37%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(243 cal)
12% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (18%)
 
Gras (27%)
 
Protéine (55%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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