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Herbed Parmesan Crisp
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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
6 mins
Type de repas:
apéritifs
collations
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
jamesthomasmom
Herbed Parmesan Crisp
A great appetizer or snack that you can serve with salad or crumble into soup.
Ingrédients
2 oz parmesan cheese
2 tsps parsley
1/2 cuillère à café black pepper
2 cuillères à café, tranchés chives
2 oz asiago cheese
Directives
Pre-heat oven to 425° F (210° C). Line two cookie sheets with parchment paper or coat with cooking spray
Place scat tablespoons of cheese on prepared pans, about 1 1/2 to 2 inches apart.
Flatten out each pile of cheese into an oval shape; sprinkle with herbs and pepper.
Bake until cheese crisps turn golden and resemble lace cookies, about 5 to 6 minutes.
Cool on pan until set and then remove to wire rack to cook completely.
Note: yields 2 cheese crisps per serving.
298 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Really great crumbled and sprinkled over a salad, especially for low carb in place of croutons. I also sprinkled a tiny pinch of Italian Herbs and garlic powder over each cheese pile before baking to add a more complete herb-y flavor.
18 juin 13 par le membre:
RavenSoul69
YUMMY!
18 juin 13 par le membre:
DylanRose
Love the cheeeeeesseee on this!! So tasty
13 sept. 11 par le membre:
verupez
EASY to make. Help fill that snack need with real flavor.
27 févr. 11 par le membre:
jamesthomasmom
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 40 calories dans 1 portion de Herbed Parmesan Crisp.
Répartition Calorique:
59% gras
, 4% glu, 36% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
169 kj
2%
40 kcal
Gras
2,65g
4%
Gras Saturés
1,639g
8%
Gras Monoinsaturés
0,811g
Gras Polyinsaturés
0,088g
Glucides
0,44g
0%
Sucre
0,05g
0%
Fibre
0g
Protéine
3,63g
7%
Sel
0,38g
6%
Cholestérol
8mg
Potassium
8mg
0%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de VQR*
(40 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (5%)
Gras (59%)
Protéine (36%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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