Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 10 mins
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A tasty low carb, vegetarian style breakfast treat that will have you licking your fingers and begging for more.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray a non-stick black iron skillet.
- Saute onions, garlic, broccoli, 1/4 cup of the tomatoes and sausage crumbles on a low heat. Remove from heat.
- In a separate bowl mix egg whites, salt and pepper and pour over vegetables in the skillet. Sprinkle cheese and cilantro on top.
- Bake 8-10 minutes. Remove from oven and let sit for a minute.
- Garnish with mint leaves and remaining tomatoes.
522 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
Looks good. Need to try.
06 juin 19 par le membre: KaraJanice
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just needs some more fat-meat
11 août 18 par le membre: jakeramer
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I made this for a breakfast party we had at work today - everyone loved it - especially those who are on the no bread types of diets. Tasted great!
16 mai 12 par le membre: Bikini1026
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Could have a better taste, but it's filling and good for you.
07 mai 12 par le membre: briner
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 60 calories dans 1 portion de Breakfast Frittata.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 12% gras, 29% glu, 58% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
252 kj
3%
60 kcal
Gras
0,82g
1%
Gras Saturés
0,145g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,016g
Gras Polyinsaturés
0,042g
Glucides
4,51g
2%
Sucre
1,56g
2%
Fibre
1,2g
Protéine
8,95g
18%
Sel
0,66g
11%
Cholestérol
1mg
Potassium
209mg
10%
Répartition Calorique:
Glucide (30%)
Gras (12%)
Protéine (58%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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