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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: foxyboxie

Breakfast Frittata

A tasty low carb, vegetarian style breakfast treat that will have you licking your fingers and begging for more.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray a non-stick black iron skillet.
  2. Saute onions, garlic, broccoli, 1/4 cup of the tomatoes and sausage crumbles on a low heat. Remove from heat.
  3. In a separate bowl mix egg whites, salt and pepper and pour over vegetables in the skillet. Sprinkle cheese and cilantro on top.
  4. Bake 8-10 minutes. Remove from oven and let sit for a minute.
  5. Garnish with mint leaves and remaining tomatoes.
522 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Looks good. Need to try.
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06 juin 19 par le membre: KaraJanice
just needs some more fat-meat
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11 août 18 par le membre: jakeramer
I made this for a breakfast party we had at work today - everyone loved it - especially those who are on the no bread types of diets. Tasted great!
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16 mai 12 par le membre: Bikini1026
Could have a better taste, but it's filling and good for you.
user vote
07 mai 12 par le membre: briner

     
 

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petit-déjeuner

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 60 calories dans 1 portion de Breakfast Frittata.
Répartition Calorique: 12% gras, 29% glu, 58% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
252 kj
3%
60 kcal
Gras
0,82g
1%
Gras Saturés
0,145g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,016g
Gras Polyinsaturés
0,042g
Glucides
4,51g
2%
Sucre
1,56g
2%
Fibre
1,2g
Protéine
8,95g
18%
Sel
0,66g
11%
Cholestérol
1mg
Potassium
209mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de VQR*
(60 cal)
3% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (30%)
 
Gras (12%)
 
Protéine (58%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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