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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Mandy27Sue

Egg and Bacon Breakfast Burritos

Bacon and scrambled eggs rolled up in tortillas, baked and topped with sour cream and avocado. A nice change from a bowl of oatmeal.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 400 °F (200 °C). Coat a small baking sheet with cooking spray. Coat a large non-stick skillet with cooking spray and heat over medium-low heat.
  2. In a large bowl, add egg substitute, bacon, oregano, salt, pepper and salsa; stir well.
  3. Pour egg mixture into prepared skillet; increase heat to medium. Let eggs partially set and then scramble using a spatula. When eggs are set but still slightly glossy, remove from heat.
  4. Spoon half of egg mixture into center of each tortilla. Roll tortilla to conceal filling, making sure to fold in ends. Place burritos, seam-side down, on prepared baking sheet.
  5. Bake until burritos are very hot, about 5 minutes. Remove from oven and serve each burrito with 1 tablespoon sour cream and 1 slice avocado.
  6. Note: for a breakfast on the go, fill a toasted whole-wheat pita half with the scrambled egg mixture, sour cream and avocado.
252 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I dont like advacado but i did go with a little bit of cheese
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19 janv. 16 par le membre: qweenmina
VERY GOOD!!!!
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08 mai 14 par le membre: Slyfox55
I had to add this one to my cook book
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25 oct. 13 par le membre: Scottdaddy
Can't be Primal with the tortillas. Are there any grain, rice and bean free tortillas?
user vote
09 juil. 12 par le membre: rudawg7890
Sounds great! To make it low carb, there are a other alternatives for the tortilla like La Tortilla's Low Carb High Fiber Tortilla.
user vote
23 avr. 12 par le membre: CJT1217

     
 

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petit-déjeuner

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par le membre: Chaboune33
Une recette facile, simple et faible en glucides.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 442 calories dans 1 portion de Egg and Bacon Breakfast Burritos.
Répartition Calorique: 26% gras, 41% glu, 32% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1847 kj
22%
442 kcal
Gras
13,12g
19%
Gras Saturés
4g
20%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,538g
Gras Polyinsaturés
2,785g
Glucides
46,92g
18%
Sucre
3,92g
4%
Fibre
6,2g
Protéine
36,67g
73%
Sel
3,18g
53%
Cholestérol
32mg
Potassium
780mg
39%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
22%
de VQR*
(442 cal)
22% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (42%)
 
Gras (26%)
 
Protéine (32%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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