Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
apéritifs
accompagnements
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
Not your every day fast food fries, minus the calories, fat and all the other junk.
Ingrédients
Directives
- Prepare fresh green beans by boiling. After cooking, place in cold water and allow to cool to be handled and prepared. Trim green beans by cutting ends and cut into halves (bite sized or fry sized).
- Put corn flakes in freezer bag and crush. Add pepper and adobo seasoning (or other seasonings) and shake together in the bag.
- In bowl scramble egg white and add some hot sauce and mustard or substitute for something else.
- Coat green beans with egg mixture and shake individually in corn flake and seasoning mixture. Lay out on pan sprayed with non-stick cooking spray.
- Bake at 375 °F (190 °C) for about 20-25 minutes or until golden.
- Turn halfway and keep under a watchful eye to make sure it doesn't burn.
173 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
Commentaires
The flavor was good and I added some more hot to them. They were a good substitute for fries. Would make again
23 mai 12 par le membre: Jreg96
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
apéritifs
accompagnements
Recettes plus Récentes
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.
|
Savoureux, sain et humide.
|
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.
|
Délicieux, sain et faible en calories.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 153 calories dans 1 portion de Green Bean Fries.
|
|
Répartition Calorique: 2% gras, 77% glu, 21% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
640 kj
8%
153 kcal
Gras
0,46g
1%
Gras Saturés
0,064g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,127g
Gras Polyinsaturés
0,145g
Glucides
32,17g
12%
Sucre
4,36g
5%
Fibre
7,2g
Protéine
8,63g
17%
Sel
2,49g
42%
Cholestérol
0mg
Potassium
464mg
23%
Répartition Calorique:
Glucide (77%)
Gras (2%)
Protéine (21%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|