Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 10 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Magnificent authentic pasta dish that's full of goodness and taste.
Ingrédients
Directives
- Microwave or steam spinach until just wilted. Squeeze to remove excess water and chop finely.
- Combine spinach, 1/2 cup of flour, cheeses and bread crumbs in a bowl.
- Toss a tablespoon of mixture in extra flour and form into an oval. Repeat with remaining mixture to make 36 gnocchi.
- Add gnocchi to a pot of simmering water and simmer, uncovered for 2 minutes. Gnocchi is cooked when it floats to surface.
- Remove gnocchi from pan using a slotted spoon. Drain and keep warm.
- Heat sauce in microwave.
- Serve drizzled over gnocchi.
- Note: to maximize flavor, choose small spinach leaves with a crisp texture. They should give off a sweet aroma, not a sour or musty odor.
195 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Gnocchi with flour instead of potatoes ? Should find another name for that ;-(
08 juil. 12 par le membre: Marquis34
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Delicious! Easy, fast, and yummy - what more do you want?
25 juil. 11 par le membre: HealthyTN
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 252 calories dans 1 portion de Spinach Gnocchi.
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Répartition Calorique: 33% gras, 41% glu, 25% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1054 kj
13%
252 kcal
Gras
9,95g
14%
Gras Saturés
4,182g
21%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,126g
Gras Polyinsaturés
0,383g
Glucides
27,47g
11%
Sucre
6,57g
7%
Fibre
2,7g
Protéine
16,98g
34%
Sel
1,77g
30%
Cholestérol
43mg
Potassium
486mg
24%
Répartition Calorique:
Glucide (42%)
Gras (33%)
Protéine (25%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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