Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Pats

Turkey Meatloaf

Moist and flavorful meatloaf.

Ingrédients

Directives

  1. Mix seasoning with the ground meat.
  2. Form into a loaf; it should feel firm enough to hold together.
  3. Spray a loaf pan with butter flavored cooking spray.
  4. Add the meat loaf and sprinkle with additional garlic and pepper.
  5. Cover pan with foil and place in a 350 °F (175 °C) oven for 20 minutes.
  6. Check meat, uncover and cook to 160 °F (70 °C).
  7. Allow to cool slightly then slice half inch slices.
  8. Note: four slices are good for dinner, the rest for lunch another day.
102 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
A little heavy on the pepper. I added basil and onion. This recipe is easily modified to suit your taste.
user vote
03 nov. 13 par le membre: munkema
I added some bbq sauce for flavor and chopped onions for texture. The first time I made meatloaf without bread crumbs and egg and it turned out very well.
user vote
25 mai 10 par le membre: Cberthiaume
We thought it was horrible as well. Too spicy and I like spicy. I like the idea of the egg or bacon. May be willing to give it another shot.
user vote
02 juil. 08 par le membre: esherrett
sounds very good will be trying. especially for phase 1
user vote
28 mars 08 par le membre: cathleen7182
I added red bell peppers and chopped onion. It was surprisingly good! I hardly even use beef anynmore for anything.
user vote
07 févr. 08 par le membre: redrose2427
ill have to try this one, but i normally put different colored peppers in mine, onion. plus different kind of spices.
user vote
06 févr. 08 par le membre: steeler74386
It was horrible, unless the amounts are wrong cause it was too strong with the pepper?
user vote
15 nov. 07 par le membre: gigglebox1
great loaf i put vrggies chopped to get more filler in it
user vote
11 nov. 07 par le membre: patricia black
This recipe has possibilities for endless variations. Wrap the loaf before baking, with strips of turkey bacon, or add a couple boiled(and cooled and peeled) eggs to the ground meat and season with sage and celery salt. Sprinkle with paprika and crushed rosemary before baking. Or add green olives to the ground meat with oregano and garlic and shape, bake, allow to cool, and slice into luncheon meat.
user vote
25 oct. 07 par le membre: Pats

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: comorgane
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.
par le membre: le Tido
Doux, léger et délicieux.
par le membre: walid.issaoui1
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: adeline223
Collation sucrée, délicieuse et saine.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 362 calories dans 1 portion de Turkey Meatloaf.
Répartition Calorique: 48% gras, 6% glu, 46% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1513 kj
18%
362 kcal
Gras
18,95g
27%
Gras Saturés
5,154g
26%
Gras Trans
0,62g
Gras Monoinsaturés
7,076g
Gras Polyinsaturés
4,626g
Glucides
5,38g
2%
Sucre
1,08g
1%
Fibre
1,4g
Protéine
40,71g
81%
Sel
0,54g
9%
Cholestérol
179mg
Potassium
624mg
31%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
de VQR*
(362 cal)
18% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (6%)
 
Gras (48%)
 
Protéine (46%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.