Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Mandy27Sue ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_cheese_shared_tiny.jpg)
Seared Rosemary Beef Tenderloin
Serve these tasty beef medallions with crusty French bread to sop up every drop of the rosemary sauce.
Ingrédients
Directives
- Sprinkle steaks with salt and pepper.
- Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
- Add steaks; cook 8 minutes, turning every 2 minutes. Transfer beef to a serving platter; cover and keep warm.
- Reduce heat to medium-low; add rosemary, shallot and garlic to pan. Cook, stirring constantly, 30 seconds.
- Add wine and broth; bring to a boil over high heat. Cook, stirring often, 10 minutes or until reduced to 1⁄3 cup.
- Remove from heat; stir in butter.
277 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
I like the strong flavor of rosemary, and also a fan of tenderloin when it is NOT wrapped in bacon. This is a great combo of flavors and I look forward to preparing this dish.
27 juil. 13 par le membre: utsnoshark
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 273 calories dans 1 portion de Seared Rosemary Beef Tenderloin.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 63% gras, 4% glu, 33% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1140 kj
14%
272 kcal
Gras
18,11g
26%
Gras Saturés
7,277g
36%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
7,814g
Gras Polyinsaturés
0,716g
Glucides
2,87g
1%
Sucre
0,12g
0%
Fibre
0,1g
Protéine
21,21g
42%
Sel
1,82g
30%
Cholestérol
60mg
Potassium
400mg
20%
Répartition Calorique:
Glucide (4%)
Gras (63%)
Protéine (33%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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