S'enregistrer
|
Connecter
France
Rechercher:
Aliments
Recettes
Fitness
Membres
Mon FatSecret
Aliments
Recettes
Fitness
Communauté
Recettes
Pork Medallions with Marsala
Voir Photos
Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
mommaofmany
Pork Medallions with Marsala
Tenderloin pork skillet simmered with marsala wine.
Ingrédients
1 tsp minced garlic
1 tsp all purpose flour
1 tbsp olive oil
1 cup marsala wine
16
oz boneless
pork tenderloin, cut into 1/2-inch slices
2 cuillères à soupe parsley
Directives
Lightly dust pork with flour.
Heat oil in large skillet over medium-high heat until hot.
Add pork slices; cook 3 minutes per side or until browned.
Remove from pan. Reduce heat to medium.
Add garlic to skillet; cook and stir 1 minute. Add wine and pork; cook 3 minutes or until pork is barely pink in center.
Remove pork from skillet. Stir in parsley. Simmer wine mixture until slightly thickened, 2 to 3 minutes.
Tip: For a special touch, sprinkle with chopped red onion just before serving.
166 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
This sounds awesome!!! Can't wait to try it! I need/want more Hawaiian recipes....please? :)
03 févr. 22 par le membre:
Slow Meta
This was excellent and my kids even enjoyed it!! I sauteed some sliced white mushrooms in with the pork as it was finishing and enjoyed it with mashed cauliflower and green beans. Probably the most colorful, well rounded meal we have had in awhile.
27 juin 11 par le membre:
Sdrucke
I used red wine (I know, I know!) and I substituted basil for parsley but it was fantastic! I would never normally pair red wine with pork but it worked really well. I'm sure with marsala it would be even better. Great recipe!
12 mai 10 par le membre:
jenju
This was GREAT!!!. Served it with Cheesy Cauliflower Au Gratin (104 cal). Great meal and the wife loved it.
13 avr. 10 par le membre:
tw4jsu
This is one of my family's favorite. The pork is so tender with a great flavor.
22 sept. 09 par le membre:
mommaofmany
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez
ici
pour se connecter.
Trouver Plus de Recettes
Filtrer par Type de Repas
plats principaux
Recettes plus Récentes
par le membre:
Barbarabzm
Gâteau aux Bananes et aux Flocons D'avoine
Doux, parfumé et humide.
par le membre:
adeline223
Muffin aux Pommes
Collation sucrée, délicieuse et saine.
par le membre:
walid.issaoui1
Brownie à la Farine de Noix de Coco
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.
par le membre:
meg13010
Gâteau au Chocolat et à la Banane
Recette légère, saine et simple.
Voir Plus de Recettes
Trouvez d'autres recettes de Pork Medallions with Marsala
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
Il y a 221 calories dans 1 portion de Pork Medallions with Marsala.
Répartition Calorique:
30% gras
, 19% glu, 51% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
925 kj
11%
221 kcal
Gras
6,27g
9%
Gras Saturés
1,635g
8%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,613g
Gras Polyinsaturés
0,344g
Glucides
8,81g
3%
Sucre
4,02g
4%
Fibre
0,1g
Protéine
23,56g
47%
Sel
1,74g
29%
Cholestérol
66mg
Potassium
379mg
19%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(221 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (19%)
Gras (30%)
Protéine (51%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
Quelle est ma Valeur Quotidienne Recommandée ?