Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: mommaofmany

Pork Medallions with Marsala

Tenderloin pork skillet simmered with marsala wine.

Ingrédients

Directives

  1. Lightly dust pork with flour.
  2. Heat oil in large skillet over medium-high heat until hot.
  3. Add pork slices; cook 3 minutes per side or until browned.
  4. Remove from pan. Reduce heat to medium.
  5. Add garlic to skillet; cook and stir 1 minute. Add wine and pork; cook 3 minutes or until pork is barely pink in center.
  6. Remove pork from skillet. Stir in parsley. Simmer wine mixture until slightly thickened, 2 to 3 minutes.
  7. Tip: For a special touch, sprinkle with chopped red onion just before serving.
166 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This sounds awesome!!! Can't wait to try it! I need/want more Hawaiian recipes....please? :)
user vote
03 févr. 22 par le membre: Slow Meta
This was excellent and my kids even enjoyed it!! I sauteed some sliced white mushrooms in with the pork as it was finishing and enjoyed it with mashed cauliflower and green beans. Probably the most colorful, well rounded meal we have had in awhile.
user vote
27 juin 11 par le membre: Sdrucke
I used red wine (I know, I know!) and I substituted basil for parsley but it was fantastic! I would never normally pair red wine with pork but it worked really well. I'm sure with marsala it would be even better. Great recipe!
user vote
12 mai 10 par le membre: jenju
This was GREAT!!!. Served it with Cheesy Cauliflower Au Gratin (104 cal). Great meal and the wife loved it.
user vote
13 avr. 10 par le membre: tw4jsu
This is one of my family's favorite. The pork is so tender with a great flavor.
user vote
22 sept. 09 par le membre: mommaofmany

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: Barbarabzm
Doux, parfumé et humide.
par le membre: adeline223
Collation sucrée, délicieuse et saine.
par le membre: walid.issaoui1
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.
par le membre: meg13010
Recette légère, saine et simple.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 221 calories dans 1 portion de Pork Medallions with Marsala.
Répartition Calorique: 30% gras, 19% glu, 51% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
925 kj
11%
221 kcal
Gras
6,27g
9%
Gras Saturés
1,635g
8%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,613g
Gras Polyinsaturés
0,344g
Glucides
8,81g
3%
Sucre
4,02g
4%
Fibre
0,1g
Protéine
23,56g
47%
Sel
1,74g
29%
Cholestérol
66mg
Potassium
379mg
19%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(221 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (19%)
 
Gras (30%)
 
Protéine (51%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.