Temps de Préparation: 15 mins
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A delicious healthy appetizer or side dish with black beans, corn, peppers and tomato.
Ingrédients
Directives
- Drain corn and black beans.
- Chop pepper, tomato, onion and cilantro.
- Combine all ingredients, add dressing.
- Chill for 2 hours.
- Not: serve with tortillas chips or use as filler for quesadillas.
222 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
I make this all the time, without the dressing...it is delicious!
04 sept. 12 par le membre: roguewave72
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A friend of mine made this for a party we went to a couple of weeks ago and it is FANTASTIC!!! So simple and so delicious!
24 août 11 par le membre: joybellone
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I make this all the time but I also add black eyed peas & avocado and frozen corn instead of canned. My kids LOVE it! We take it everwhere!
24 août 11 par le membre: dehill25
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An all time favorite!
13 juil. 11 par le membre: nextlevel
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 73 calories dans 1 portion de Texas Caviar.
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Répartition Calorique: 26% gras, 60% glu, 14% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
305 kj
4%
73 kcal
Gras
2,16g
3%
Gras Saturés
0,303g
2%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,435g
Gras Polyinsaturés
1,137g
Glucides
10,98g
4%
Sucre
2,54g
3%
Fibre
2,8g
Protéine
2,59g
5%
Sel
0,64g
11%
Cholestérol
0mg
Potassium
96mg
5%
Répartition Calorique:
Glucide (60%)
Gras (26%)
Protéine (14%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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