Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
desserts
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: krystynecar

No Flour Chocolate Cake

A gluten free and very chocolatey, decadent cake.

Ingrédients

Directives

  1. Melt chocolate and butter together in double boiler.
  2. Add sugar and cocoa, eggs and vanilla.
  3. Put in 300° F (150° C) oven for 30 minutes.
336 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
We make this from CutTheWheat.com It comes out to 22 carbs per serving but OH BABY! No one at Thanksgiving had any quibbles! All was eaten. We don't use the whey protein in it tho. try it..... http://www.cutthewheat.com/201...
user vote
21 juil. 16 par le membre: rontravis
4 squares of chocolate is equal to 4 oz. or 110-120 grams.
user vote
16 juil. 13 par le membre: krystynecar
Looks yummy. But out of interest (because in Uk we have different measurements) can someone pls tell me what size/weight are the chocolate cooking squares?
user vote
24 juin 13 par le membre: Irish Chub
being diabetic could you just use natural stevia?
user vote
22 mars 13 par le membre: Nirvanabliss
Very high in sugar,not for me being diabetic
user vote
01 févr. 13 par le membre: WombatJohn
I haven't tried this out yet using a sugar substitute, but I did figure the carb counts for the ingredients listed and I'm getting that each serving would have about 34g of carbs before subtracting the fiber. BTW, 3/4 cup of sugar has 580.5 Calories vs. 72 Calories in 3/4 cup of Splenda Granulated.
user vote
20 oct. 12 par le membre: angiekae68
I have never had it with splenda - I don't react well to artificial sweeteners - but please let me know if it works out!
user vote
04 sept. 12 par le membre: krystynecar
Yeah, I would also like to know if anyone has made this with splenda? If not, I might give it a go!
user vote
03 sept. 12 par le membre: edens
If you made this with splenda instead of sugar how many calories would be cut out? And could you substitute the butter with anything else?
user vote
02 sept. 12 par le membre: xXGemxDutcherXx

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

desserts

Recettes plus Récentes

par le membre: Nanou2867
Léger, rapide et savoureux.
par le membre: Chaboune33
Une recette facile, simple et faible en glucides.
par le membre: GenialeGenia
Délicieux et facile à préparer.
par le membre: loligna
Collation sucrée, délicieuse et saine.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 294 calories dans 1 portion de No Flour Chocolate Cake.
Répartition Calorique: 55% gras, 38% glu, 7% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1230 kj
15%
294 kcal
Gras
19,17g
27%
Gras Saturés
10,977g
55%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
4,157g
Gras Polyinsaturés
0,788g
Glucides
29,93g
12%
Sucre
25,09g
28%
Fibre
2,8g
Protéine
5,24g
10%
Sel
0,29g
5%
Cholestérol
134mg
Potassium
119mg
6%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
de VQR*
(294 cal)
15% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (38%)
 
Gras (55%)
 
Protéine (7%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.