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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
accompagnements
collations
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: jekbeck

Colorful Vegetable Medley

Tasty selection of sautéed vegetables with garlic.

Ingrédients

Directives

  1. De-seed pepper and chop into 1 inch size pieces. Cut ends off summer squashes, cut in half lengthwise then slice giving half moon shapes. Peel and cut onion into 1 inch x 1/2 inch size pieces. Peel and chop garlic cloves.
  2. Melt butter in large skillet on a low to low-medium heat.
  3. Add garlic and cook for about 2 minutes.
  4. Add onions and cook for about 5 minutes until light brown.
  5. Add all other ingredients and continue to cook (sauté) for about 10 minutes, getting vegetables a little browned.
  6. Serve immediately.
  7. Note: add other vegetables of your choice.
30 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
where is the protein
user vote
17 janv. 16 par le membre: B stapleton
Very good, but obviously you have to skip the butter. I used a teaspoon of MCO oil at the beginning and then small amounts of chicken stock to simmer in. Also did not include jicama.
user vote
24 oct. 11 par le membre: kurlz511

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 291 calories dans 1 portion de Colorful Vegetable Medley.
Répartition Calorique: 69% gras, 25% glu, 5% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1218 kj
15%
291 kcal
Gras
23,54g
34%
Gras Saturés
14,675g
73%
Gras Monoinsaturés
5,99g
Gras Polyinsaturés
1,132g
Glucides
19,5g
8%
Sucre
7,51g
8%
Fibre
7,3g
Protéine
4,06g
8%
Sel
0,44g
7%
Cholestérol
61mg
Potassium
662mg
33%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
de VQR*
(291 cal)
15% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (26%)
 
Gras (69%)
 
Protéine (5%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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