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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
40 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: pbskoozy

Spicy Thai Peanut Chicken over Rice

This is a very tasty Asian-inspired dish made with chicken and broccoli in a spicy peanut sauce.

Ingrédients

Directives

  1. Cook rice until tender. In a small bowl, stir together the soy sauce, peanut butter, vinegar, and cayenne pepper. Set aside.
  2. Heat oil in a skillet or wok over high heat. Add cut chicken, garlic and ginger, and cook, stirring constantly, until chicken is golden on the outside, about 5 minutes.
  3. Reduce heat to medium, and add green onion, broccoli, red pepper strips, peanuts, and the peanut butter mixture. Cook, stirring frequently, for 5 minutes, or until broccoli is tender, and chicken is cooked through. Serve with rice.
  4. Note: if you like it mild, use less cayenne, like it spicy, use more. If you're salt conscious, use low sodium soy sauce.
38 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This is delicious. I had a hard time not eating more than 1 serving.
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25 mars 20 par le membre: wildwest1

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 261 calories dans 1 portion de Spicy Thai Peanut Chicken over Rice.
Répartition Calorique: 33% gras, 35% glu, 33% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1091 kj
13%
261 kcal
Gras
9,73g
14%
Gras Saturés
1,762g
9%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,22g
Gras Polyinsaturés
1,143g
Glucides
23,41g
9%
Sucre
1,87g
2%
Fibre
4,1g
Protéine
22g
44%
Sel
2,06g
34%
Cholestérol
43mg
Potassium
168mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(261 cal)
13% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (34%)
 
Gras (33%)
 
Protéine (33%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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