Temps de Préparation: 5 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A easy pasta salad that everyone loves.
Ingrédients
Directives
- Boil the pasta until cooked, drain, rinse well and set aside.
- Chop peppers, slice cucumber and mushrooms, then cut tomato into wedges.
- Cut flowerets from broccoli and steam for three minutes or until bright green. Remove broccoli and plunge into cold water.
- Place prepared veggies and cooled pasta together in a mixing bowl, mix in oil, vinegar, and seasonings.
- Chill well before serving.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 242 calories dans 1 portion de Garden Pasta Salad.
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Répartition Calorique: 22% gras, 64% glu, 14% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1014 kj
12%
242 kcal
Gras
6,02g
9%
Gras Saturés
0,758g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,708g
Gras Polyinsaturés
0,484g
Glucides
40,05g
15%
Sucre
5,46g
6%
Fibre
5g
Protéine
8,57g
17%
Sel
0,19g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
650mg
33%
Répartition Calorique:
Glucide (64%)
Gras (22%)
Protéine (14%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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