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Rendements:
3 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
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par le membre: Egibbs000

Garden Pasta Salad

A easy pasta salad that everyone loves.

Ingrédients

Directives

  1. Boil the pasta until cooked, drain, rinse well and set aside.
  2. Chop peppers, slice cucumber and mushrooms, then cut tomato into wedges.
  3. Cut flowerets from broccoli and steam for three minutes or until bright green. Remove broccoli and plunge into cold water.
  4. Place prepared veggies and cooled pasta together in a mixing bowl, mix in oil, vinegar, and seasonings.
  5. Chill well before serving.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 242 calories dans 1 portion de Garden Pasta Salad.
Répartition Calorique: 22% gras, 64% glu, 14% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1014 kj
12%
242 kcal
Gras
6,02g
9%
Gras Saturés
0,758g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,708g
Gras Polyinsaturés
0,484g
Glucides
40,05g
15%
Sucre
5,46g
6%
Fibre
5g
Protéine
8,57g
17%
Sel
0,19g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
650mg
33%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(242 cal)
12% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (64%)
 
Gras (22%)
 
Protéine (14%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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