Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
desserts
collations
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Sensational cupcakes that are a perfect treat or snack.
Ingrédients
Directives
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). line standard muffin tins with paper liners
- Mix flour, baking soda, baking powder, and salt together in a medium bowl.
- Mix milk, oil and vanilla together in a small bowl.
- In a large bowl, cream together shortening and sugar using an electric mixer on medium speed for 3 minutes.
- Add eggs, one at a time, beating well after each addition.
- Add flour mixture alternately with milk mixture to the shortening mixture and mix well.
- Fill each muffin cup with 2 tablespoons of batter
- Bake at 350 °F for 15-18 minutes. Note: based on a recipe from the "hello cupcake" book.
86 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
I made 1/2 a batch and used lemon extract instead of vanilla....yummy and lite!!!!!!
04 juin 12 par le membre: norwoa00
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GROSS! Grainy and dry. Who the hell still uses shortening in anything these days?!
15 janv. 12 par le membre: Marufaru
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 136 calories dans 1 portion de Vanilla Cupcakes.
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Répartition Calorique: 51% gras, 43% glu, 5% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
567 kj
7%
136 kcal
Gras
7,83g
11%
Gras Saturés
1,173g
6%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
4,124g
Gras Polyinsaturés
2,233g
Glucides
14,94g
6%
Sucre
6,91g
8%
Fibre
0,3g
Protéine
1,86g
4%
Sel
0,25g
4%
Cholestérol
21mg
Potassium
18mg
1%
Répartition Calorique:
Glucide (44%)
Gras (51%)
Protéine (5%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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