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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: portage_cutie

Shrimp Stir-Fry

Shrimp stir fry without the noodles and less carbs.

Ingrédients

Directives

  1. Heat frozen vegetables in large sauce pan with olive oil for approximately five minutes.
  2. Mix Italian dressing, teriyaki sauce and ginger and mix in with vegetables.
  3. When vegetables are cooked, add thawed, de-vained shrimp.
  4. Cook additional five minutes until shrimp is cooked all the way through, and enjoy!
142 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This is too high in carbs for atkins. The low-fat italian dressing adds sugars which are not allowed. The teriyaki is another source of sugar.
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20 juin 10 par le membre: Lavinnia
This recipie is one that my mom made for dinner one night, and it was delish...I really like the fact that there are no noodles in it and if done right, the vegetables are amazing and tender.
user vote
07 déc. 09 par le membre: portage_cutie

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 188 calories dans 1 portion de Shrimp Stir-Fry.
Répartition Calorique: 30% gras, 36% glu, 34% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
785 kj
9%
188 kcal
Gras
5,38g
8%
Gras Saturés
0,2g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,988g
Gras Polyinsaturés
0,424g
Glucides
14,96g
6%
Sucre
8,25g
9%
Fibre
1,4g
Protéine
13,95g
28%
Sel
3,04g
51%
Cholestérol
107mg
Potassium
21mg
1%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(188 cal)
9% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (36%)
 
Gras (30%)
 
Protéine (34%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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