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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
desserts
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: juliesorensmom

Cranberry Breakfast Cookies

Delicious, chewy breakfast cookies for a high fiber breakfast.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
  2. Crush wheat flakes with a rolling pin.
  3. In a bowl, mix yogurt, egg, oil and vanilla.
  4. Add crushed wheat flakes, flour, wheat germ, salt, and baking soda. Mix well.
  5. Add cranberries. Place by spoonful on to a cookie sheet and bake about 10 minutes.
  6. Note: based on a recipe from Once a Month Mom.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 165 calories dans 1 portion de Cranberry Breakfast Cookies.
Répartition Calorique: 30% gras, 63% glu, 7% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
691 kj
8%
165 kcal
Gras
5,69g
8%
Gras Saturés
0,662g
3%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,954g
Gras Polyinsaturés
1,634g
Glucides
26,55g
10%
Sucre
16,82g
19%
Fibre
1,5g
Protéine
2,76g
6%
Sel
0,48g
8%
Cholestérol
19mg
Potassium
120mg
6%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
de VQR*
(165 cal)
8% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (63%)
 
Gras (30%)
 
Protéine (7%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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