Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 10 mins
Type de repas:
desserts
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Delicious, chewy breakfast cookies for a high fiber breakfast.
Ingrédients
Directives
- Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
- Crush wheat flakes with a rolling pin.
- In a bowl, mix yogurt, egg, oil and vanilla.
- Add crushed wheat flakes, flour, wheat germ, salt, and baking soda. Mix well.
- Add cranberries. Place by spoonful on to a cookie sheet and bake about 10 minutes.
- Note: based on a recipe from Once a Month Mom.
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 165 calories dans 1 portion de Cranberry Breakfast Cookies.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 30% gras, 63% glu, 7% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
691 kj
8%
165 kcal
Gras
5,69g
8%
Gras Saturés
0,662g
3%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,954g
Gras Polyinsaturés
1,634g
Glucides
26,55g
10%
Sucre
16,82g
19%
Fibre
1,5g
Protéine
2,76g
6%
Sel
0,48g
8%
Cholestérol
19mg
Potassium
120mg
6%
Répartition Calorique:
Glucide (63%)
Gras (30%)
Protéine (7%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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