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Rendements:
8 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: skuzma

Chicken, Tomatoes and Rice Gumbo

A one pan meal that's a mishmash of goodness.

Ingrédients

Directives

  1. Brown chicken (or turkey) in non-stick fry pan.
  2. Add chopped onions and garlic minced or pressed.
  3. When chicken is no longer pink, drain and add canned tomatoes.
  4. Add cream of chicken soup.
  5. Add spices.
  6. Add chicken stock and rice.
  7. Bring to a boil and then simmer until rice is cooked (about 20 minutes). Add more chicken stock if rice is not softening.
  8. Serve with a dollop of fat-free sour cream or a sprinkle of parmesan cheese. Enjoy!
29 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This one really surprised me. I thought it would be ok, maybe good. It was great and we loved it. Thanks for sharing.
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03 mars 11 par le membre: Jetman

     
 

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par le membre: meg13010
Recette légère, saine et simple.
Riche, moelleux et sucré.
par le membre: loligna
Collation sucrée, délicieuse et saine.
par le membre: adeline223
Collation sucrée, délicieuse et saine.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 229 calories dans 1 portion de Chicken, Tomatoes and Rice Gumbo.
Répartition Calorique: 18% gras, 55% glu, 28% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
960 kj
11%
229 kcal
Gras
4,62g
7%
Gras Saturés
1,16g
6%
Gras Monoinsaturés
1,456g
Gras Polyinsaturés
1,146g
Glucides
31,67g
12%
Sucre
1,28g
1%
Fibre
3,4g
Protéine
16g
32%
Sel
1,51g
25%
Cholestérol
40mg
Potassium
469mg
23%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(229 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (54%)
 
Gras (18%)
 
Protéine (28%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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