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Stuffed Peppers Greek Style
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Rendements:
2 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
40 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
welcaro
Stuffed Peppers Greek Style
Vegan stuffed green peppers.
Ingrédients
1/2 tsp minced garlic
1 oz feta cheese
2 oz orzo pasta, cooked
1 cup meatless crumbles
1/2 cup Italian style tomatoes, diced
1/2 cup crimini mushrooms, sliced
1
large
green pepper
Directives
Cook meatless crumbles, mushroom, garlic, and half the tomatoes in a large nonstick skillet over medium heat for 5 minutes or until heated, stirring frequently.
Stir in cooked orzo and feta cheese.
Cut peppers in half lengthwise. Spoon mixture into peppers.
Put remaining tomato into 8" square baking dish, top with peppers, cover.
Bake at 350 °F (175 °C) for 30 minutes until heated through.
123 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Cheese isn't VEGAN... This recipe needs to be removed and put in vegetarian category
27 août 13 par le membre:
skinny76girl
Vegan? Really? Since when is Feta cheese vegan?
25 févr. 13 par le membre:
merm
Misleading, it's not vegan if it contains cheese.
28 mai 12 par le membre:
livinglean
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 220 calories dans 1 portion de Stuffed Peppers Greek Style.
Répartition Calorique:
5% gras
, 59% glu, 36% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
918 kj
11%
220 kcal
Gras
1,46g
2%
Gras Saturés
0,058g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,006g
Gras Polyinsaturés
0,082g
Glucides
35,71g
14%
Sucre
5,27g
6%
Fibre
7,2g
Protéine
21,81g
44%
Sel
1,35g
22%
Cholestérol
2mg
Potassium
629mg
31%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(220 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (59%)
Gras (5%)
Protéine (36%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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