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Rendements:
2 portion(s)
Type de repas:
petit-déjeuner
déjeuner
Note:
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par le membre: sweetsin

Chinese Egg Scramble

A different kind of eggs recipe for the Atkins diet.

Ingrédients

Directives

  1. Fry bacon and chop into pieces. Set aside. Reserve a teaspoon or so of the grease.
  2. Chop cabbage, mushrooms, and green onion while bacon is cooking. Add to bacon grease. Fry until vegetables are soft. Set aside.
  3. Whisk eggs and scramble. Add vegetable mixture and bacon to the eggs and mix together. Sprinkle pepper and add soy sauce.
  4. Enjoy!
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petit-déjeuner déjeuner

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 244 calories dans 1 portion de Chinese Egg Scramble.
Répartition Calorique: 66% gras, 11% glu, 24% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1019 kj
12%
244 kcal
Gras
17,9g
26%
Gras Saturés
5,762g
29%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
7,42g
Gras Polyinsaturés
2,27g
Glucides
6,5g
3%
Sucre
3,14g
3%
Fibre
2g
Protéine
14,56g
29%
Sel
1,52g
25%
Cholestérol
333mg
Potassium
426mg
21%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(244 cal)
12% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (10%)
 
Gras (66%)
 
Protéine (24%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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