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Elbows with Fresh Tomato Sauce
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
BlackBird
Elbows with Fresh Tomato Sauce
A quick dinner recipe with pasta elbows and diced tomato sauce.
Ingrédients
1 cuillère à soupe olive oil
3 prunes tomatoes
16 oz elbow macaroni pasta
1 tsp leaves basil
1 cuillère à soupe pepper
1 cuillère à soupe salt
2 gousse garlic
2 cuillères à soupe, tranchés onion
Directives
Boil water for pasta. Dice tomato and mince both onion and garlic.
Once water boils, add pasta. Heat a sauté pan with olive oil.
Add onions and garlic to hot pan. Sauté till the onions are soft and clear.
Add the diced tomatoes and basil.
Sauté for approximately 5 minutes on medium heat. Add salt and pepper to taste.
Drain elbows and put them back in the pot.
Toss with tomato sauce and serve.
A sprinkle of parmesan is a nice but not necessary addition.
59 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
I made this tonight with 2 modifications. 1.) I used whole wheat rotini and 2.) I cut the salt to 1 tsp. It was really very good! My boys even had seconds. Thanks for sharing!
08 juin 10 par le membre:
jenju
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 447 calories dans 1 portion de Elbows with Fresh Tomato Sauce.
Répartition Calorique:
11% gras
, 76% glu, 13% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1869 kj
22%
447 kcal
Gras
5,54g
8%
Gras Saturés
0,506g
3%
Gras Monoinsaturés
2,505g
Gras Polyinsaturés
0,446g
Glucides
87,97g
34%
Sucre
3,46g
4%
Fibre
5,2g
Protéine
14,75g
30%
Sel
4,37g
73%
Cholestérol
0mg
Potassium
150mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
22%
de VQR*
(447 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (76%)
Gras (11%)
Protéine (13%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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