Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 25 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
par le membre: m1001
Stuffed Aubergine
A tasty aubergine stuffed with chicken, vegetables and cheese.
Ingrédients
Directives
- Cut aubergine in half and cut some out from middle. Put some salt on both sides, leave for 10 minutes, then rinse them under cold water (the salt removes bitter taste from aubergine).
- Chop chicken and vegetables, including removed middle part of aubergine and cook in pan with olive oil.
- Place everything on aubergine halves and put them in a hot oven for 15 minutes.
- Remove from oven, grate cheese on them and cook for a further 10 minutes.
- Note: for vegetarian version remove chicken fillet.
88 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
Commentaires
Really tasty and filling. Makes you feel like you're eating carbs without the guilt! Definitely will try this one again in the future!
01 mai 13 par le membre: dmn1993
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
plats principaux
Recettes plus Récentes
Savoureux et moelleux sans sucre raffiné ajouté.
|
Délicieux et faible en calories.
|
Super léger, sain et savoureux.
|
Délicieux, sain et faible en calories.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 248 calories dans 1 portion de Stuffed Aubergine.
|
|
Répartition Calorique: 37% gras, 25% glu, 38% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1036 kj
12%
248 kcal
Gras
10,38g
15%
Gras Saturés
1,215g
6%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,544g
Gras Polyinsaturés
0,181g
Glucides
16,02g
6%
Sucre
8,62g
10%
Fibre
5,5g
Protéine
23,94g
48%
Sel
0,44g
7%
Cholestérol
5mg
Potassium
322mg
16%
Répartition Calorique:
Glucide (25%)
Gras (37%)
Protéine (38%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|