Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 45 mins
Type de repas:
collations
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Banana bread the whole family will love.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 180 degrees Celsius. Grease and line loaf pan.
- Mash banana, melt butter, add milk and stir to combine.
- Mix all dry ingredients together in a bowl, make a well in the centre and add wet ingredients. Stir until all combined and place in to prepared loaf pan.
- Bake for 45 to 50 minutes until a skewer inserted comes out clean.
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 260 calories dans 1 portion de Banana Bread.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 20% gras, 74% glu, 6% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1086 kj
13%
260 kcal
Gras
5,79g
8%
Gras Saturés
3,483g
17%
Gras Trans
0,002g
Gras Monoinsaturés
1,432g
Gras Polyinsaturés
0,343g
Glucides
48,92g
19%
Sucre
23,06g
26%
Fibre
1,8g
Protéine
3,93g
8%
Sel
0,90g
15%
Cholestérol
15mg
Potassium
232mg
12%
Répartition Calorique:
Glucide (74%)
Gras (20%)
Protéine (6%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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