Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 50 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Beef and cauliflower rice casserole.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 350 degrees.
- Brown ground beef in ovenproof skillet.
- Mix in onions and peppers and cook til soft.
- Stir in riced cauliflower and minced garlic.
- Mix in salsa, oregano, chili powder and season to taste with salt and pepper.
- Remove skillet from heat and stir in whisked eggs. Top with sliced tomatoes.
- Put skillet in oven and cook for 40-45 min.
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 492 calories dans 1 portion de Tex Mex Beef Casserole.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 54% gras, 14% glu, 32% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
2057 kj
25%
492 kcal
Gras
29,28g
42%
Gras Saturés
10,196g
51%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
13,346g
Gras Polyinsaturés
1,998g
Glucides
17,57g
7%
Sucre
9,29g
10%
Fibre
6,6g
Protéine
39,69g
79%
Sel
3,18g
53%
Cholestérol
312mg
Potassium
750mg
38%
Répartition Calorique:
Glucide (14%)
Gras (54%)
Protéine (32%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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