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Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: sweetsin ![](https://m.ftscrt.com/static/member/2b564968-8b91-4525-9ad2-433cebffada6_tiny.jpg)
Spinach Meatball Soup
Comfort food for the Atkins diet.
Ingrédients
Directives
- On medium-high heat bring water and bouillon cubes to a boil.
- While its coming to a boil mix hamburger, onion, garlic, and parmesan cheese together.
- Make 1" meatballs out of mixture. Drop balls in boiling water and reduce heat to simmer.
- Simmer 15 minutes.
- Add frozen spinach and cook an additional 10 minutes.
- Serve with low carb garlic bread if allowed.
218 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
Loved this recipe! It was fast, easy, and all 3 of my kids loved it as much as I did (which doesn't happen often!)
26 mars 12 par le membre: synchroanna
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And to purposely review again, hours later I'm still full! That's a big plus!! So thank you so much for posting this recipe :D
24 août 11 par le membre: Azfrog75
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 220 calories dans 1 portion de Spinach Meatball Soup.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 33% gras, 11% glu, 55% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
920 kj
11%
220 kcal
Gras
8,12g
12%
Gras Saturés
3,899g
19%
Gras Trans
0,388g
Gras Monoinsaturés
3,01g
Gras Polyinsaturés
0,501g
Glucides
6,3g
2%
Sucre
2g
2%
Fibre
2,6g
Protéine
30,4g
61%
Sel
2,19g
37%
Cholestérol
76mg
Potassium
712mg
36%
Répartition Calorique:
Glucide (12%)
Gras (33%)
Protéine (55%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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