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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
3 h 30 mins
Type de repas:
soupes
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: skitz600

Chicken Corn Soup

Lovely chicken and vegetable soup.

Ingrédients

Directives

  1. Place chicken in a stock pot and cover with broth. Boil for a few hours. Add more water as needed.
  2. Pull chicken from pot and chill stock in the refrigerator. When solid, scrape grease from the top and throw it away.
  3. Pick chicken from bones and cut it into small pieces. Add back to the stock.
  4. Reheat stock and season to taste.
  5. Add vegetables and herbs. Let simmer for an hour or so to mix flavors.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 223 calories dans 1 portion de Chicken Corn Soup.
Répartition Calorique: 14% gras, 48% glu, 38% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
935 kj
11%
223 kcal
Gras
3,55g
5%
Gras Saturés
0,841g
4%
Gras Monoinsaturés
1,031g
Gras Polyinsaturés
1,058g
Glucides
28,54g
11%
Sucre
4,52g
5%
Fibre
3,9g
Protéine
22,43g
45%
Sel
2,78g
46%
Cholestérol
58mg
Potassium
527mg
26%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(223 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (48%)
 
Gras (14%)
 
Protéine (38%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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