Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
desserts
collations
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: aude.gl
Banana & Chocolate Muffins
Low calorie and low fat but still tasty.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven 175 °C.
- In a medium size bowl, mash the bananas with a fork.
- In the same bowl, combine the mashed bananas, yogourt, apple sauce, vanilla and water.
- In a separate bowl combine the flour, baking powder, baking soda, cocoa powder and brown sugar.
- Combine dry and wet ingredients.
- Fill the muffin mold at 2/3. Bake for approximately 15 minutes.
- Note: the idea is to replace the fat with apple sauce and fat free yogourt. You can do the same with any of your favorite muffin recipes.
94 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Please put in the number of calories and carbs for each muffin :)
12 mai 16 par le membre: 02Springer
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 127 calories dans 1 portion de Banana & Chocolate Muffins.
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Répartition Calorique: 3% gras, 87% glu, 9% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
532 kj
6%
127 kcal
Gras
0,48g
1%
Gras Saturés
0,199g
1%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,103g
Gras Polyinsaturés
0,087g
Glucides
29,15g
11%
Sucre
12,82g
14%
Fibre
1,8g
Protéine
3,09g
6%
Sel
0,44g
7%
Cholestérol
0mg
Potassium
180mg
9%
Répartition Calorique:
Glucide (88%)
Gras (3%)
Protéine (9%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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