Temps de Préparation: 30 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Hello_Kitty1809
Chicken, Broccoli, Cauliflower & Pasta Casserole
A baked casserole using fresh chicken, cooked pasta and vegetables.
Ingrédients
Directives
- Boil chicken breast until done and drain. When cool enough to handle, cut into small bite size pieces.
- In a square or round casserole dish add soup, broccoli, cauliflower, pasta and chicken and mix well.
- Sprinkle the cheese and bake for 15 minutes at 180 °C.
- Note: serve with a garden salad or can be frozen into portions.
251 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
hmm this sound delicious, will definitely try it
30 oct. 14 par le membre: 260Dee1
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I was actually thinking the same thing natalisimone, since I'm going low carb. I'm adding it on my cookbook.
26 juin 14 par le membre: skinnyzee-01
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I love this recipe, but don't add pasta at all. I add bread crumbs and a little bit of curry powder for taste (and lots of pepper!!)
13 mars 13 par le membre: nataliesimone
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 442 calories dans 1 portion de Chicken, Broccoli, Cauliflower & Pasta Casserole.
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Répartition Calorique: 23% gras, 41% glu, 36% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1849 kj
22%
442 kcal
Gras
11,44g
16%
Gras Saturés
3,33g
17%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,376g
Gras Polyinsaturés
2,442g
Glucides
46,59g
18%
Sucre
3,16g
4%
Fibre
7,5g
Protéine
40,7g
81%
Sel
1,78g
30%
Cholestérol
58mg
Potassium
474mg
24%
Répartition Calorique:
Glucide (41%)
Gras (23%)
Protéine (36%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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