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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
apéritifs
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Fem1969

Broccolitaart

Hartige taart met broccoli en kaas.

Ingrédients

Directives

  1. Kook de broccoli beetgaar. Vet de quichevorm/ovenschaal in met een beetje boter en bekleed deze met bladerdeeg.
  2. Giet de broccoli af en prak de roosjes een beetje fijner, voeg 200 gram geraspte kaas, een ei, teentje knoflook en peper/zout naar smaak bij. Door de warmte van de broccoli smelt de kaas en wordt het een smeuïge massa.
  3. Vul de vorm met de massa, maak van het laatste plakje bladerdeeg een ruitvorm en strooi de laatste kaas erover. 30-45 minuten in de oven op 180 graden tot het bladerdeeg bruin is.
  4. Serveer als maaltijd met een lichte salade of in kleinere porties als borrelhapje. Ook koud heel lekker.
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apéritifs plats principaux déjeuner

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par le membre: camilledul
Une recette délicieuse, douce et riche en fibres.
par le membre: xfred01
Moelleux, modérément sucré et délicieux.
par le membre: Nanou2867
Léger, rapide et savoureux.
par le membre: Emma13001
Satisfaisant, délicieux et facile à préparer.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 281 calories dans 1 portion de Broccolitaart.
Répartition Calorique: 57% gras, 24% glu, 19% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1176 kj
14%
281 kcal
Gras
18,03g
26%
Gras Saturés
6,951g
35%
Gras Monoinsaturés
3,043g
Gras Polyinsaturés
0,289g
Glucides
16,98g
7%
Sucre
1,9g
2%
Fibre
1,6g
Protéine
13,87g
28%
Sel
0,83g
14%
Cholestérol
44mg
Potassium
243mg
12%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
de VQR*
(281 cal)
14% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (24%)
 
Gras (57%)
 
Protéine (19%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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