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Rendements:
12 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Iosiphidis

Stuffed Collards

A satisfying, low-sugar dish for lunch or dinner.

Ingrédients

Directives

  1. Wash fresh collard green leaves and remove hard stems leaving as much of the leaf in tact. Set aside.
  2. In large bowl, combine ground beef, uncooked rice, chopped onions, salt and pepper.
  3. Take about a handful of the meat mixture and place at the bottom of the collard leaf then roll. Fold the side in and continue to roll. Do this for each leaf.
  4. Place the hard stems from the collard green at the bottom of a deep pot then layer the rolls tightly.
  5. Fill the pot with water just to the top of the rolls. Add olive oil.
  6. Bring the pot to a boil for 5 minutes then reduce the heat to low and cook for about 40 minutes.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 535 calories dans 1 portion de Stuffed Collards.
Répartition Calorique: 48% gras, 33% glu, 20% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2239 kj
27%
535 kcal
Gras
28,03g
40%
Gras Saturés
8,286g
41%
Gras Trans
1,06g
Gras Monoinsaturés
14,795g
Gras Polyinsaturés
2,082g
Glucides
43,31g
17%
Sucre
1,49g
2%
Fibre
3g
Protéine
26,17g
52%
Sel
0,83g
14%
Cholestérol
77mg
Potassium
512mg
26%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
27%
de VQR*
(535 cal)
27% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (32%)
 
Gras (48%)
 
Protéine (20%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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